MyCredit е бързо развиваща се небанкова финансова институция, основана през 2016г., регистрирана в Българската Народна Банка с регистрационен № BGR00374, специализирана в предоставянето на финансови услуги.

Създадохме My Credit с идеята, че да получиш финансова помощ за непредвидени разходи не трябва да е обвързано с безброй документи, редене по гишета и часове, изгубени в чакане. Работата на нашия екип се основава на три принципа - прозрачност, достъпност и отговорност.

Ние предлагаме заеми до 5000 лв без обезпечение и до 200 000 с обезпечение. Всеки наш клиент получава подробна информация за кредита под формата на Стандартен европейски формуляр (СЕФ). Всички условия на кредита са описани ясно и точно в договора за кредит. Лихвеният процент е фиксиран за целия период на договора.

Можете да кандидатствате за кредит в нашите офиси, разположени на територията на гр.София или оналйн, чрез нашият сайт.

 

Нашата мисия:

Като финансова институция на българския пазар, нашата основна мисия е да участваме в изграждането на висока финансова култура, да предоставяме отговорно и прозрачно, бързи и достъпни кредити в нашите офиси.

 

Нашите ценности :

- Морал и етичност – ние уважаваме и ценим нашите клиенти.

- Прозрачност – ние сме честни и открити в отношенията си с нашите клиенти

- Лоялност – ние градим дългосрочни отношения с нашите клиенти, основани на доверие

- Отговорност – ние предоставяме отговорно нашите кредити, като се съобразяваме с нуждите и възможностите на клиентите ни.

 

Нашите клиенти :

Това са хора с различен статус. Те използват нашите продукти за плащане на сметки, ремонт на жилище, през оборотни средства за бизнес, до празненство или пътуване.

 


Нагоре

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквитки.
Прочетете пълните условия Разбрах